Ravintola - Beer Hunter's Pori - tunnelmallinen panimoravintola
649
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-649,page-parent,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-12.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Ravintola

Olutkulttuuria – ja kulttuuria – parhaimmillaan

Tunnelmallinen, kansainvälinen olutmestarien tupa keskellä Poria.

Aina jotain uutta

Panimoravintola Beer Hunter’s on Porin keskustassa sijaitseva oluen metsästäjän paratiisi. Ravintolan tyyli on sekoitus englantilaista, belgialaista ja saksalaista olutkulttuuria, mikä näkyy myös laajassa – yli 200 olutherkun – valikoimassa.

Tarkoituksenamme on pitää valikoimamme kiertävänä ja siten myös mielenkiintoisena. Valikoimastamme löytyy sekä perinteisiä tuttavuuksia että harvinaisempiakin muukalaisia – niin euroopasta kuin sen ulkopuoleltakin.

 

Kattavan olutvalikoiman lisäksi tarjolla on yli 300 eri viskiä, joista suurin osa on mallasviskejä. Tunnelmaa lisäksi siivittävät henkilökuntamme taidokkaasti valmistamat cocktailit sekä valikoima käsinkäärittyjä sikareita.

Tiimin terveiset

Tärkeintä meille on pitää panimotuotteita rakastava asiakaskuntamme tyytyväisenä laajalla valikoimalla, erinomaisella palvelulla ja tunnelmallisella miljööllä. Tule kasuaalille tuopille tai fiilistelemään pidemmänkin kaavan kautta – yksin tai yhdessä!

Tervetuloa nauttimaan!

– Beer Hunter’s tiimi

Juomalistamme

Panimoravintola Beer Hunter’s

Hanassamme 26 vaihtelevaa laatutuotetta

Pulloissa yli 200 olutherkkua

Hedelmäisiä laatuyksilöitä jokaiseen makuun

Antinkatu 11
28100 PORI

 

Tel: +358 2 641 55 99
ravintola(at)beerhunters.fi
panimo(at)beerhunters.fi

 

Auki joka päivä klo 11 – 02