Panimo - Beer Hunter's
597
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-597,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-12.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Panimo

Käsityöoluita vuodesta 1998

Aloitimme oluen panemisen perheyrityksenä vuonna 1998, ja oluen valmistus jatkuu tällä hetkellä jo kolmannessa polvessa.

Kahden panimon voimalla

Valmistamme vuodessa noin 200 000 litraa palkittuja Mufloni-oluitamme. Oluen paneminen on jaettu kahteen eri panimoon. Ravintolan yhteydessä meillä on 200 litraa keittokapasiteettia ja 2200 litraa käymiskapasiteettia. Ravintolan yhteydessä oleva panimo on omistettu enemmän rohkeita kokeiluja ja mielenkiintoisia erikoiseriä varten.

 

Herranlahdessa sijaitseva panimomme painottuu enemmän suurempiin eriin ja perustuotteidemme valmistukseen. Herranlahden panimon keittokapasiteetti on 1000 litraa ja käymiskapasiteettia mukavat 26 000 litraa.

Panimosynergia

Kahden panimon kokoonpanolla pystymme tehokkaasti kehittämään tuotteitamme ja kokeilemaan uudenlaisia makuelämyksiä sekä samalla vakaasti toimittamaan perusvalikoimaamme ympäri Suomea.

 

Oluen valmistuksen ohessa aloitimme valmistamaan myös viskejä vuonna 2001. Viskintuotantokapaisteettimme on muutamia satoja litroja vuodessa.