Muflonator - Beer Hunter's
924
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-924,page-child,parent-pageid-287,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-12.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Muflonator

POTKAISEE MUFLONIN LAILLA

Vahva, ruskean- ja mustankirjava tuplapukki.

Muflonator on perinteikäs saksalaistyylinen doppelbock eli suomeksi: vahvempi lager. Mustanruskean värin syvyyksiin sukelletaan runsaan maltaisissa, suklaisissa ja hapanleipäisissä tunnelmissa. Jälkimakua mielenkiintoittamaan lisäsimme ripauksen yrttisyyttä.

 

Humalina Muflonatorissa on käytetty Perlea ja Hallertauer Mitterfrühia. Maltaita edustavat puolestaan Pils, Vienna, Caraplus 150 ja Black.

 

Mufloni Muflonator on erinomainen palanpainike grillatun lihan, vahvojen ja kermaisten juustojen tai suklaakakun kanssa.

 

Rankka olut vaatii myös rankempaa toimintaa! Asiaankuuluvaa tunnelmaa luo ripaus saksalaista parhautta, kun Accept ja muut saksalaiset raskaan rokin legendat pääsevät irti Muflonatorin virallisessa Spotify-listassa. PS. Muutamat muut oli vaan pakko iskeä messiin. Muflonator – Spotify soittolista

item showcase image

Alkoholi

6,5%

Tyyli

Doppelbock

Kantavierre

16 °P

Tarjoilulämpötila

12-14C

Katkerot

27 EBU

Väri

160 EBC

LISÄTIETOJA ALKON VERKKOSIVUILLA